CAFFé ITALIA ROTTERDAM

CAFFé ITALIA ROTTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 156 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Caffé Italia Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 20:12 Eten was weer heerlijk, maar jammer dat bestelde blikje cola er niet bij zat en ook geen gemalen kaas. Daardoor moest ik snel naar buurtsuper om kaas voor over de spaghetti te halen.
3 mei 2022 om 1:41 Normaal eten we wat in het restaurant zelf, maar nu hadden we haast & hadden we het eten afgehaald. Het eten was weer lekker & het personeel even vriendelijk als gewoonlijk. Top restaurant :)!
18 apr 2022 om 20:05 Really good food and super kind delivery guy. the food was really warm and well packed
21 feb 2022 om 20:15 We eten hier al 5jaar. Dit keer een pasta carbonara besteld en bij aankomst zit er geen spek in de pasta. Zwaar teleurgesteld.
24 dec 2021 om 23:05 Heerlijke pizza’s en pasta! Wel jammer dat ik ver van tevoren bestelde voor 16u ‘s middags en de bestelling toch nog later werd geleverd.
24 sep 2021 om 20:11 Eten was goed maar de bezorging was dus slecht, de toping van de Pizza was er af en omdat de doos ook open was hierfoor was de pizza koud…. Dit keer zeker geen tip. ☹️
12 sep 2021 om 19:05 food was okay but not really special. delivery took well over 1:20.
10 sep 2021 om 17:32 Pizza was too salty. There are better pictures on the site than the pizza looks in real life.
25 aug 2021 om 18:33 Good food. Simple Margarita Pizza was delicious with extra mozzarella cheese and delivery was on time. Food was still warm upon arrival.
21 aug 2021 om 7:55 Eten was ok, tuna pizza was wel erg aan de zoute kant, en ik miste de spinazie. Eten was wel warm en snel, kudos voor thuisbezorg.nl
14 aug 2021 om 20:05 Pizza’s waren okay, maar voor deze prijs had ik meer verwacht! De bodem was vrij dik en de smaak was flauw. Er zijn verschillende Italiaanse restaurants in Rotterdam die veel betere pizza’s leveren en vaak nog tegen een lagere prijs ook.
14 jul 2021 om 19:04 Bezorging duurde 2 uur, pizza was lauw en daardoor niet smakelijk. Anders altijd heel tevreden, deze keer echt niet.